Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá 10-16hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 201,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
NEWSLETTER
Sdílejte s námi

aneb, co je nového na našem FACEBOOKU

 

Dárky k objednávce

 

To je ONO!

 

Inspirujte se

 

Recenze
Recenze
Recenze
Recenze

 

 

Megavyprodeje.cz

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas V&P Media s.r.o., se sídlem Čs. armády 951/21, Praha 6  160 00, IČ 24121924, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 180524 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

A je to tady! Fotky - ano, vaše fotky na peněženky
11.10.2019
A je to tady! Fotky - ano, vaše fotky na peněženky
Fotky na peněženky, ano, umíme - top dárek nejen na VÁNOCE číst celé
Naučné dárky pro nejmenší
30.09.2019
Naučné dárky pro nejmenší
I pro nejmenší máme super kousky, navíc je můžete vzdělávat zábavnou formou číst celé
VELKÁ SOUTĚŽ ZÁŘÍ 2019
06.09.2019
VELKÁ SOUTĚŽ ZÁŘÍ 2019
Připravili jsme si pro vás velkou soutěž o hodnotné (OPAKUJEME HODNOTNÉ) ceny číst celé
Nová kolekce TIGER Leather je konečně tady!
20.08.2019
Nová kolekce TIGER Leather je konečně tady!
Dovezeno, naskladněno, připraveno! Teď už je to jen na vás. Vybírejte a pusťte uzdu své fantazii, na peněženky vyhotovíme prakticky cokoliv dle vašeho... číst celé
Nepropásněte novinky a slevy
RecenzeRecenzeRecenzeRecenze
Přijďte osobně

 Vše u nás můžete zakoupit přímo na prodejně

  • platby kartou
  • bezproblémové parkování
  • hned vedle MHD a metra Dejvická

Jugoslávských partyzánů 1425/9, Praha 6 - Dejvice

  • otevřeno Po-Pá 10-16hod

 

Tady nás  najdete

Prodejna Praha 6

100% Skladem

Expedujeme do 24hodin

v rámci ČR

  • osobní odběr ZDARMA
  • zasilkovna 69,-Kč
  • česká pošta od 69,-Kč

v rámci SR

  • zasilkovna 4 EUR (99,-Kč)

Nad 1200,-Kč - doprava zdarma

 On-line platby i na prodejně

 

 

Dárky k objednávce
Kontakty
Logo
MEGAVYPRODEJE.cz | originální zboží za zlomek ceny
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
Po - Pá 10-16hod
MEGAVYPRODEJE.cz | V&P Media s.r.o. 2011-2019
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.