Logo
Prodejna v Praze je prozatím UZAVŘENA | Máte dotaz? Pište na e-mail nebo zavolejte
Po - Pá 10-16hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 001,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
NEWSLETTER
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas V&P Media s.r.o., se sídlem Čs. armády 951/21, Praha 6  160 00, IČ 24121924, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 180524 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky a slevy
Stačí zadat váš e-mail na který vám čas od času zašleme informaci o novinkách a slevách, které připravujeme nebo právě probíhají
Přijďte osobně

Momentálně je prodejna UZAVŘENA

Jugoslávských partyzánů 1425/9, Praha 6 - Dejvice


Tady nás  najdete

100% Skladem

Expedujeme do 24hodin

v rámci ČR

  • osobní odběr ZDARMA
  • zasilkovna 69,-Kč
  • česká pošta od 79,-Kč

v rámci SR

  • zasilkovna 4 EUR (99,-Kč)

Nad 2000,-Kč - doprava zdarma

 On-line platby i na prodejně

 

 

Vše o nákupu

Jak nakupovat

Změny v objednávce

Reklamace, výměna

Věrnostní program

 

O nás

Doprava a platba

Obchodní podmínky

Ochrana osobních údajů

 

Kontakty
Logo
MEGAVYPRODEJE.cz | originální zboží za zlomek ceny
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
Po - Pá 10-16hod

Nezapomeňte navštívit náš specializovaný eshop s personalizovanými produkty, vlastní monogram, texty nebo dokonce obrázky jsou tím pravým originálem. TvůjOriginál je jen jeden.

Tisíce produtků skvělé kvality s vlastním personalizovaným designem - www.tvujoriginal.cz

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.