Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá 10-16hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 201,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas V&P Media s.r.o., se sídlem Čs. armády 951/21, Praha 6  160 00, IČ 24121924, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 180524 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu eshopu Megavyprodeje.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

VELKÁ SOUTĚŽ ZÁŘÍ 2019
06.09.2019
VELKÁ SOUTĚŽ ZÁŘÍ 2019
Připravili jsme si pro vás velkou soutěž o hodnotné (OPAKUJEME HODNOTNÉ) ceny číst celé
Nová kolekce TIGER Leather je konečně tady!
20.08.2019
Nová kolekce TIGER Leather je konečně tady!
Dovezeno, naskladněno, připraveno! Teď už je to jen na vás. Vybírejte a pusťte uzdu své fantazii, na peněženky vyhotovíme prakticky cokoliv dle vašeho... číst celé
Vymyšleno ženami pro ženy:-) Balerínky...
19.06.2019
Vymyšleno ženami pro ženy:-) Balerínky...
Milujeme boty, každá z nás:-) Do některých se ponožky opravdu nehodí, ale měly by tam být, jak to ale udělat, přeci nebudeme nosit krásné balerínky a ... číst celé
Crossbody kabelky z PRAVÉ KŮŽE pro muže i ženy
11.06.2019
Crossbody kabelky z PRAVÉ KŮŽE pro muže i ženy
Jaký doplněk zvolit pro nezbytnosti, které nosíte denně? Kabelky z PRAVÉ KŮŽE patří mezi ty nejkvalitnější. Skvěle se ladí s jakýmkoliv outfitem. číst celé
Nepropásněte novinky a slevy
Absolutní HIT letošního rokuHIT ROKUDokonalý dárek pro NITím opravdu překvapíteOriginální dárek s věnováním
Přijďte osobně

 Vše u nás můžete zakoupit přímo na prodejně

  • platby kartou
  • bezproblémové parkování
  • hned vedle MHD a metra Dejvická

Jugoslávských partyzánů 1425/9, Praha 6 - Dejvice

  • otevřeno Po-Pá 10-16hod

 

Tady nás  najdete

Prodejna Praha 6

100% Skladem

Expedujeme do 24hodin

v rámci ČR

  • osobní odběr ZDARMA
  • zasilkovna 69,-Kč
  • česká pošta od 69,-Kč

v rámci SR

  • zasilkovna 4 EUR (99,-Kč)

Nad 1200,-Kč - doprava zdarma

 On-line platby i na prodejně

 

 

Dárky k objednávce
Kontakty
Logo
MEGAVYPRODEJE.cz | originální zboží za zlomek ceny
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
Po - Pá 10-16hod
MEGAVYPRODEJE.cz | V&P Media s.r.o. 2011-2019
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.