Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá 10-16hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 201,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas V&P Media s.r.o., se sídlem Čs. armády 951/21, Praha 6  160 00, IČ 24121924, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 180524 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

VELKÁ SOUTĚŽ ZÁŘÍ 2019
06.09.2019
VELKÁ SOUTĚŽ ZÁŘÍ 2019
Připravili jsme si pro vás velkou soutěž o hodnotné (OPAKUJEME HODNOTNÉ) ceny číst celé
Nová kolekce TIGER Leather je konečně tady!
20.08.2019
Nová kolekce TIGER Leather je konečně tady!
Dovezeno, naskladněno, připraveno! Teď už je to jen na vás. Vybírejte a pusťte uzdu své fantazii, na peněženky vyhotovíme prakticky cokoliv dle vašeho... číst celé
Vymyšleno ženami pro ženy:-) Balerínky...
19.06.2019
Vymyšleno ženami pro ženy:-) Balerínky...
Milujeme boty, každá z nás:-) Do některých se ponožky opravdu nehodí, ale měly by tam být, jak to ale udělat, přeci nebudeme nosit krásné balerínky a ... číst celé
Crossbody kabelky z PRAVÉ KŮŽE pro muže i ženy
11.06.2019
Crossbody kabelky z PRAVÉ KŮŽE pro muže i ženy
Jaký doplněk zvolit pro nezbytnosti, které nosíte denně? Kabelky z PRAVÉ KŮŽE patří mezi ty nejkvalitnější. Skvěle se ladí s jakýmkoliv outfitem. číst celé
Nepropásněte novinky a slevy
Absolutní HIT letošního rokuHIT ROKUDokonalý dárek pro NITím opravdu překvapíteOriginální dárek s věnováním
Přijďte osobně

 Vše u nás můžete zakoupit přímo na prodejně

  • platby kartou
  • bezproblémové parkování
  • hned vedle MHD a metra Dejvická

Jugoslávských partyzánů 1425/9, Praha 6 - Dejvice

  • otevřeno Po-Pá 10-16hod

 

Tady nás  najdete

Prodejna Praha 6

100% Skladem

Expedujeme do 24hodin

v rámci ČR

  • osobní odběr ZDARMA
  • zasilkovna 69,-Kč
  • česká pošta od 69,-Kč

v rámci SR

  • zasilkovna 4 EUR (99,-Kč)

Nad 1200,-Kč - doprava zdarma

 On-line platby i na prodejně

 

 

Dárky k objednávce
Kontakty
Logo
MEGAVYPRODEJE.cz | originální zboží za zlomek ceny
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
Po - Pá 10-16hod
MEGAVYPRODEJE.cz | V&P Media s.r.o. 2011-2019
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.